Termeni și condiții

Prin vizitarea site-ului nostru și/sau achiziționarea de bunuri/servicii de la noi vă exprimați acordul pentru respectarea următorilor termeni și condiții (inclusiv termenii suplimentari, condiții și politici cărora li se face referire aici și/sau prin hyperlink-uri disponibile).

Acești termeni și condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv furnizorilor, clienților, comercianților și/sau colaboratorilor de conținut. Vă rugăm să citiți acești termeni de utilizare cu atenție înainte de a accesa sau folosi site-ul nostru.

Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului sunteți de acord să respectați termenii și serviciile. Dacă nu sunteți de acord întru totul cu cele specificate mai jos aveți libertatea de a nu folosi site-ul și serviciile noastre.

Orice caracteristici, servicii sau produse care vor fi adăugate ulterior vor fi supuse acestor termeni și servicii. Puteți revedea oricând cea mai recentă versiune a termenilor noștri pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor condiții de furnizare a serviciilor în orice moment, fără a anunța în prealabil.

Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați această pagină periodic.

Secțiunea 1 – termeni generali

Fiind de acord cu termenii site-ului, declarați că sunteți cel puțin major în statul sau provincia de reședință, sau (în cazul în care sunteți minor) că sunteți însoțit de un adult în momentul accesării site-ului și plasării de comenzi.

Nu aveți dreptul să utilizați produsele noastre pentru un scop ilegal, neautorizat sau care contravine în vreun fel legii din România (inclusiv legile privind drepturile de autor). Ne rezervăm dreptul de a refuza furnizarea de servicii pentru oricine, din orice motiv, în orice moment.

Secțiunea 2 – produsele și/sau serviciile

Anumite produse și/sau servicii pot fi disponibile exclusiv online, prin intermediul site-ului. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și sunt supuse returnării/schimbului doar în conformitate cu politica de returnare.

Noi am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor care apar în magazin. Nu garantăm, însă, că toate produsele, serviciile, informațiile sau alte materiale cumpărate sau obținute de dumneavoastră prin intermediul prezentului site va satisface așteptările pe care le aveți.

Ne rezervăm dreptul să limităm vânzările (dacă este cazul) în funcție de persoană, regiune geografică, localitate sau jurisdicție.

Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile produselor și/sau serviciilor pe care le oferim.

Toate descrierile produselor și/sau prețurile lor pot fi schimbate în orice moment, fără preaviz. Ne rezervăm dreptul de a scoate din oferta noastră orice produs.

Secțiunea 3 – comentarii, feedback și sugestii

În cazul în care trimiteți fără solicitarea noastră idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin email, prin poștă sau în alt mod (comentarii), sunteți de acord că în orice moment, fără restricție, putem edita, copia, publica, distribui, traduce și utiliza în orice mod și prin orice mediu.

Ne rezervăm dreptul de a monitoriza și șterge conținutul ilegal, ofensator, amenințător, calomnios, defăimător, pornografic, obscen sau care încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți.

Sunteți de acord că observațiile și comentariile dumneavoastră nu vor încălca nici un drept al oricărei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, mărcile comerciale, drepturile de confidențialitate sau alte drepturi personale.

De asemenea sunteți de acord că observațiile dumneavoastră nu vor conține materiale de calomnie sau ilegale, abuzive, obscene, viruși sau alte tipuri de malware care ar putea afecta în vreun fel funcționarea serviciilor noastre sau ale altor persoane.

Secțiunea 4 – datele personale

Nu aveți dreptul să utilizați date false (email, nume, adresă, număr de telefon). În caz contrar, veți fi sancționat conform legii.

Secțiunea 5 – livrarea produselor

Produsele se livrează prin curier rapid oriunde în țară și costul de livrare este suportat de vânzător pentru comenzile care depășesc suma de 300 lei.

Pentru comenzile sub 300 lei costul de livrare este de 20 lei (suportat de client).

Returnarea produselor se face prin suportarea costului de transport de către client.

Secțiunea 6 – întrebări

Întrebările despre Termenii și Serviciile noastre le puteți trimite la contact@snuggleandlove.com.